Tattoo Artiest Lottattoos

Mijn naam is Charlotte, beter bekend als Lottattoos. Voor blackwork ben je bij mij aan het juiste adres! 

Natuurlijk is blackwork een breed begrip maar dat vind ik juist leuk aan deze stijl. De diversiteit en het creatief zijn in het ontwerpen van een uniek en persoonlijk stuk, maakt het voor mij een uitdaging die ik elke dag graag aan ga!

Het ontmoeten van verschillende mensen met elk een ander verhaal, waarna ze mij de opdracht geven om deze in beeld te brengen geeft het nog meer uitdaging! Klein of groot, full coloured of outlines only? Niets is mij te gek! 

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Tattoo studio the Rotary. Ik voel mezelf méér dan op mijn plek. Hier is iedereen welkom en die sfeer proef je!

Ben je benieuwd naar mijn werk, heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan even een kijkje op mijn Instagram Lottattoos.