Mijn naam is Yoshuke Tahara, beter bekend als Tattoske. 

Voor fineline tatoeages, klein realisme en teksten zit je bij mij goed. De realistische en Aziatische tatoeagestijlen trekken mijn interesse het meest. Kunst en de uitingen hiervan zijn onderwerpen die mij altijd al hebben aangesproken. Ik kan mezelf hier uren mee bezig houden.

Het ontwikkelen van mijn technieken en het onderzoeken van tatoeagestijlen zijn bij mij aan de orde van de dag. Hiernaast probeer ik verder te ontwikkelen in het realisme en Japans. Ik geniet van de diversiteit en de afwisseling. 

Tekenen heb ik altijd leuk gevonden en ik heb mezelf hierin verder ontwikkeld. Tijdens deze groei, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en dat zie je terug in mijn tattoos!

Sinds begin 2021 ben ik werkzaam als tattoo artiest bij Tattoo studio The Rotary. Ik benader elke tattoo als een nieuwe uitdaging. Ben je benieuwd geworden naar mijn werk, heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Op Instagram ben ik actief onder naam ‘’Tattoske’’. Voel je vrij om me te berichten en we komen er samen wel uit!