Over ons

Van harte welkom bij Tattoo studio The Rotary! 

Een veelzijdige tattoostudio gelegen in de Almeerse Literatuurwijk waar kwaliteit boven kwantiteit staat en voor iedere cliënt ruim de tijd wordt genomen. Het streven is om samen tot een prachtig en uniek design te komen! 

In November 2019 opende Tattoo Studio The Rotary de deuren. Een droom die uitkwam voor de jonge ondernemers Keisuke en Dami.

Zij deden eerder ervaring op in andere tattooshops. Zowel samen als los van elkaar, hebben zij vele kanten van het tatoovak mogen meemaken en op deze manier zijn ze tot een strakke en herkenbare eigen stijl gekomen. 

Tattoo studio the Rotary is inmiddels uitgegroeid tot een echt begrip in Almere. Onze cliënten komen uit alle uithoeken van Nederland om bij ons een tattoo te komen zetten.

Het hechte en trotse team bestaat ondertussen uit 4 artiesten. Elke artiest heeft zijn eigen stijl wat van jouw tattoo een uniek kunstwerk maakt. Dit maakt jouw keuze breed en de wachttijd is geminimaliseerd. Op deze manier kunnen de artiesten je snel én goed tot dienst zijn! 

Heb je vragen of wil je gelijk je afspraak inplannen? Neem contact met ons op via info@tattoostudiotherotary.com