Kerstactie

2022 ๐“ฒ๐“ผ ๐“ฝ๐“ธ๐“ฝ ๐“ฎ๐“ฎ๐“ท ๐“ฎ๐“ฒ๐“ท๐“ญ ๐“ฐ๐“ฎ๐“ด๐“ธ๐“ถ๐“ฎ๐“ท. ๐“ž๐“ท๐“ญ๐“ฎ๐“ป๐“ฝ๐“พ๐“ผ๐“ผ๐“ฎ๐“ท ๐“ช๐“ต๐”€๐“ฎ๐“ฎ๐“ป 3 ๐“ณ๐“ช๐“ช๐“ป ๐“ธ๐“ท๐”ƒ๐“ฎ ๐“ญ๐“ฎ๐“พ๐“ป๐“ฎ๐“ท ๐“ฐ๐“ฎ๐“ธ๐“น๐“ฎ๐“ท๐“ญ, ๐“ญ๐“ฎ ๐“ฝ๐“ฒ๐“ณ๐“ญ ๐“ฟ๐“ต๐“ฒ๐“ฎ๐“ฐ๐“ฝ ๐“ช๐“ช๐“ท ๐“ธ๐“ท๐“ผ ๐“ฟ๐“ธ๐“ธ๐“ป๐“ซ๐“ฒ๐“ณ.

๐“ฆ๐“ฒ๐“ณ ๐”€๐“ฒ๐“ต๐“ต๐“ฎ๐“ท ๐“ฒ๐“ฎ๐“ญ๐“ฎ๐“ป๐“ฎ๐“ฎ๐“ท ๐“ซ๐“ฎ๐“ญ๐“ช๐“ท๐“ด๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ฒ๐“ฎ ๐“ธ๐“ท๐“ญ๐“ฎ๐“ป๐“ญ๐“ฎ๐“ฎ๐“ต ๐“ฑ๐“ฒ๐“ฎ๐“ป๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ฒ๐“ผ ๐“ฐ๐“ฎ๐”€๐“ฎ๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ ๐“ฎ๐“ท ๐“ธ๐“ท๐“ผ ๐“ผ๐“พ๐“น๐“น๐“ธ๐“ป๐“ฝ ๐“ฑ๐“ฎ๐“ฎ๐“ฏ๐“ฝ ๐“ฐ๐“ฎ๐“ฐ๐“ฎ๐“ฟ๐“ฎ๐“ท.

๐““๐“ช๐“ช๐“ป๐“ธ๐“ถ ๐“ฎ๐“ฎ๐“ท ๐“ถ๐“ธ๐“ธ๐“ฒ๐“ฎ ๐“ด๐“ฎ๐“ป๐“ผ๐“ฝ๐“ช๐“ฌ๐“ฝ๐“ฒ๐“ฎ, ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ธ๐“ท๐“ผ ๐“ฟ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐“ณ๐“ธ๐“พ! ๐“ฆ๐“ฒ๐“ณ ๐”€๐“ฎ๐“ท๐“ผ๐“ฎ๐“ท ๐“ฒ๐“ฎ๐“ญ๐“ฎ๐“ป๐“ฎ๐“ฎ๐“ท ๐“ถ๐“ธ๐“ธ๐“ฒ๐“ฎ ๐“ด๐“ฎ๐“ป๐“ผ๐“ฝ๐“ญ๐“ช๐“ฐ๐“ฎ๐“ท ๐“ฝ๐“ธ๐“ฎ, ๐“ฟ๐“ฎ๐“ฎ๐“ต ๐“ฐ๐“ฎ๐“ต๐“พ๐“ด ๐“ฎ๐“ท ๐“ฐ๐“ฎ๐”ƒ๐“ธ๐“ท๐“ญ๐“ฑ๐“ฎ๐“ฒ๐“ญ ๐“ฝ๐“ธ๐“ฎ ๐“ฒ๐“ท ๐“ฑ๐“ฎ๐“ฝ ๐“ท๐“ฒ๐“ฎ๐“พ๐”€๐“ฎ ๐“ณ๐“ช๐“ช๐“ป.

๐“›๐“ฒ๐“ฎ๐“ฏ๐“ผ, ๐“ฃ๐“ฎ๐“ช๐“ถ ๐“ก๐“ธ๐“ฝ๐“ช๐“ป๐”‚

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De kerst actie van team Rotary๐Ÿšจ ๐“–๐“พ๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ ๐“ช๐“ป๐“ฝ๐“ฒ๐“ผ๐“ฝ ๐“๐“›๐“”๐“ก๐“ฃ ๐Ÿšจโ€ผ๏ธ